Ikea & parfymelle

  • 06.04.2012 kl.17:57 i Blogg

På mandag var jeg jo i Stavanger på shopping tur, kjøper nesten aldri noe på ikea men om kvelden syns jeg det er så koslig med tente lys så da kjøpte jeg noen lys som lokter helt magisk. nam! Så kjøpte jeg noe helt sinnsykt kult! haha, vi kom på lys eller lampe avdelingen inne på Ikea, og der legger jeg merke til noen fete lys med forskjellige farger! jeg bare måtte kjøpeee :D 
Du kan altså bruke denne lille bryteren med å skifte farge på lysene, vist du trykker på den knappen nede til høyre så går lysene saakte og skifter farge, den knappen til venstre skifter lysene farge sånn fort. Eller så kan du velge selv med å bruke den runde :D Kostet rundt 250,-  Tenkte jeg skulle henge de opp her på loftstua, hadde vert ganske fett når jeg har vors då jaa! woop. Hva syns du?

Tirsdag så var jeg med vilde til byen, og da kjøpte vi en svart lommebok! :D Kostet 600,-Ganske bra når du har kortene rett oppi sånn. Ekte skinn også! hihi, okei de var på tilbud, 250,- ... kostet egentlig 600, tror jeg aldri hadde kjøpt den da! haha.. sa til mamma at de kostet 600 ehhem, hun tok jo helt av!.

 

Én kommentar

fint :)

Skriv en søt kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Mari-Helen, 1994, Haugesund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits