Party like a rockstar

  • 17.04.2012 kl.18:21 i Blogg

Var i dobbel 18 årsdag på lørdag! what a night.. kjempe kjekt :D av det jeg husker... ble litt mye! hahah Men her er noen bilder fra kvelden, ikke alle var like velykket da ;s
haha så var vi på lokale ser du! brune å fine herda <3

brakk armen, dd


haha do bilder, dør av martine.. <3

Koslig kveld :D

Nå skal jeg faktiskt gjøre lekser, har sakt det helt siden klokken 3 i dag! Så nå må jeg virkelig begynne :( sykt mye så må gjøreeees så snakkis, GOGO!

Stikkord:

3 kommentarer

veronica

18.04.2012 kl.11:32

Hei :)

Liker bloggen din og,

Tenkte å tipse deg om noe jeg driver med som heter Forever Living. Her selger jeg aloe vera produkter som er helt økologisk fremstilt på egne plantasjer i Usa. De har en aloe vera juice som renser tarmtottene som dermed gjør at kroppen klarer å suge til seg vitaminer og mineraler fra maten. Noe den ikke alltid klarer når tarmtottene er fulle av shitt fra grandiosa osv. Denne drikken har hjulpet mange med ulike helseplager, men vi har ikke lov å si at det er en medisin. Det er et helt naturlig helseprodukt som tilegner kroppen en masse vitaminer og mineraler og samtidig renser tarmtottene. Dette er bare et av produktene vi har. Vi har en fornøydhetsgaranti på 90 dager. Dvs at du kan levere embalasjen tilbake med kvittering dersom en ikke er fornøyd og få pengene tilbake. Så trygg er vi på våre produkter.

Jeg selv og mine venner drikker alle denne juicen hver dag. Det er 1 dl en skal ta til dagen og jeg kjenner meg full av energi og mange av de gamle plagene jeg hadde er borte. Jeg føler meg som en nytt mennesker. Kroppen får alt den trenger av vitaminer og mineraler og jeg føle rmeg opplagt og frisk. Vi har også noe som heter ARGI + som gir en massse av energi og den er full av vitaminer også.

Håper du har interesse i å vite mer om Forever Living. Ta gjerne kontakt med meg på e mail: veronicaodland@hotmail.com eller ring meg på tlf 91704340.

Inne i bloggen min kan du lese mer om forever living.

Håper på å høre fra deg :)

Tone

18.04.2012 kl.21:21

Hvor har hun øverste jenta i blå kjole kjøpt den? :)

mariodland

19.04.2012 kl.14:03

Tone: Det er ikke hennes men annen veninne sin. Kjøpte den oi USA :D vet ikke helt hvor!

Skriv en søt kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Mari-Helen, 1994, Haugesund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits